Kontaktinformasjon Sogndal og Førde


7 med signatur

Postadresse i Førde: 
Psykolog Olav Kandal
Postboks 622, 6804 Førde

Postadresse i Sogndal: 
Psykolog Olav Kandal
Trolladalen 30, 6856 SOGNDAL

Tlf: 98 45 45 97
Mail: post(at)olavkandal.com

TIMEBESTILLING: Send meg en SMS så svarer eg ganske raskt. Du kan også sende meg en mail og bestille på den måten. Jeg svarer som regel ganske raskt der på den og. Men husk å sjekke søppelmailboksen din, for av og til havner svaret jeg skriver der. Dersom du øsker time over internett, så send meg en SMS da også, så avtalarr vi eit tidspunkt som passar oss begge to. Eg vil da sende deg en link rett før avtalt tidspunkt på som du kan gå inn på

Kontoradresse: 

I Førde: 
Jeg har kontor i det gamle handelshuset i Førde i 3. etasje, bak der kafeen Ferske Smakar tidligere var. Det er flere andre psykologer der, og en tannlege. Parkering er utenfor handelshuset Amfi. Det er gratis parkering. 

I Sogndal: 
På Campus. Kontor ligger i 1. etasje. En går forbi studentsamskipnaden i Sogndal og videre innover, så langs Sognahallen helt til enden. Kontoret ligger rett over idrettssenteret på Campus. Det er parkering i underetasjen. En kan køyre rett inn i parkeringsgarasjen og gå opp derifrå. Se evt. kart nedenfor. På kartet ser du en lilla prikk, ved siden av det ligger det et venteværelse. Jeg kan hente deg der.